29 de març del 2007

Circ Cric de volta(s)

En poques paraules: el Circ Cric tornarà el somriure als nostres fills. Mentre els pallassos del Parlament estan fent salts mortals, amb la xarxa mediàtica a punt d'alleugerir la caiguda, hi ha qui treballa pel país. L'Eduard Voltas, Director de Cultura de la Generalitat, es va reunir ahir amb representants del Circ Cric i tot sembla indicar que aquest podrà tornar a voltar per Catalunya sota "la carpa" del nostre govern.
Així doncs, ja s'ha fet el primer pas que reclamàvem fa uns dies quan vàrem saber que el millor circ de Catalunya i Premi Nacional havia de desmuntar la carpa i fer fora als seus treballadors. Com molt bé explica Ferran Mascarell en un article a l'Avui, el mateix dia que es publica la bona notícia del retorn de Poltrona i companyia, cal que la solució passi de ser provisional a definitiva. Cal dir, però, que el que va ser conseller de Cultura durant pocs dies no va tenir temps de posar-ho en pràctica i qui sap si realment hauria pogut fer-hi gaire res ja que l'actual titular de la conselleria, Joan Manuel Trasserres, ja va avisar que una qüestió com aquesta necessita que s'hagin de posar d'acord massa parts.
Tot i això, quan convé que certes coses se solucionin ràpid sempre es troben alternatives imaginatives. I si ara n'hem trobat una de provisional amb certa rapidesa, a veure si tenim sort i aviat podem veure com el circ que es fa Catalunya, que no només passa pel que fa el Cric, tingui el reconeixement que es mereix.

2 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...

Ja ho sentit per Catalunya Radio, es que era d'aquelles situacions una mica Kafkianes. Bona noticia, si senyor.

Anònim ha dit...

Molt bona notícia. Vaig sentir per ràdio fa pocs dies el conseller Joan Manel Tresserres agafant aquest compromís i veig que junt amb l'Eduard l'han acomplert. Felicitats!!!!
Per cert Fransesc, et donés compte que treballar pel país positivament i reivindicar-ne la seva independència no van deslligats? Son dues coses que es poden fer alhora, home!!!!!