24 de febrer del 2007

Nova col·laboració

Saül Gordillo i Daniel Solano han creat un nou portal que recull blocs polítics: Poliblocs. En aquest s'hi recull allò que publiquen els polítics catalans a la bloquesfera. Gordillo i Solano, a més, resumeixen en una mena de lead allò que diuen els polítics. Crec que és una molt bona idea tenir en una sola pàgina el recull dels pensaments dels nostres polítics. A part d'estalviar-nos feina, també és una demostració de democràcia.
A part d'això, i com explica el mateix Saül Gordillo a "Vidal, Batlle i Xicoy s'incorporen a Poliblocs", també recull altres aspectes que copio a continuació:

>>L'hemeroteca és més atractiva gràficament, i s'ha guanyat molta utilitat perquè els lectors poden fer cerques per paraules i també per dates de les notícies publicades. Qui vulgui saber què s'ha publicat a la portada de Poliblocs pot trobar-ho més fàcilment visitant l'hemeroteca.
>> El directori de blocs ofereix noves prestacions. A part de buscar els blocs per partit i per municipi, l'eina permet de cercar-los pel nom i cognom dels seus autors. A més, la navegació pel directori és ara més àgil gràcies a una barra alfabètica que permet d'anar directament als blocs escrits per autors el cognom dels quals comença per cada lletra en qüestió.
>> A l'apartat enllaça'ns trobareu cibertires amb el seu codi html perquè les afegiu als vostres blocs i faciliteu així l'accés a Poliblocs.
>> La secció de documents és oberta a tothom que pugui aportar articles, estudis i altre material d'interès per a la catosfera. Hem afegit el pdf del treball Anàlisi del teu bloc, escrit per Òscar Palau [bloc], militant de CiU del Vendrell. Aquest espai, doncs, també serà dinàmic i pretén esdevenir una biblioteca virtual de la bloquesfera de parla catalana.
Finalment, dir que també ha incorporat un apartat de col·laboradors independents que periòdicament aniran publicant les seves opinions. Són Eduard Batlle, Marc Vidal i un servidor. De fet, es tracta que algunes d'aquelles entrades que es publiquen en aquest bloc també apareguin a Poliblocs.
Vull agrair a Saül Gordillo i Daniel Solano que hagin pensat en mi per a aquesta col·laboració que, la veritat, em fa molta il·lusió. La primera entrada que hi publicaré és la que podeu llegir just a sota d'aquesta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

enhorabona