4 de febrer del 2007

Ja falta menys!

A principis de desembre publicava una entrada titulada "Digueu No!". En aquesta defensava que la millor notícia que podríem tenir aquells qui desitgem la independència del nostre país és que el TC (Tribunal Constitucional) declari el nostre estatut anticonstitucional. Aquest dissabte, en portada, La Vanguardia ens avisava que aquest tribunal sembla que s'està decantant per votar en contra d'aquesta llei orgànica espanyola.
Inisistim-hi, el que a priori semblaria una mala notícia, és el millor que ens pot passar. El PP es pensa que si ens tomben l'Estatut haurà guanyat una batalla (també ho deuen pensar els del PC, Partido de la Ciudadanía). Però s'equivoquen, a qui més pot beneficiar aquesta sentència és als seus enemics, o sigui, a l'independentisme. Ja deia en l'anterior article que si a Espanya no volen aquest Estatut només ens queda una opció: fer la pròpia Constitució. Lògicament, i si Esquerra fos coherent amb els seus ideals, no li quedaria cap més remei que abandonar el govern. De fet, el més lògic seria que el propi President de la Generlitat dissolgués el Parlament, però perquè això passi caldria que el nostre president tingués sensibilitat nacional i de moment no ha quedat demostrada.
Per tant, si es fa realitat aquesta decisió del TC la independència del nostre país és més a prop que mai. Per això el PSOE té tanta por a aquesta sentència. No només perquè ha estat un partit que ha defensat aquesta llei espanyolitzadora, sinó perquè com a nacionalistes espanyols saben que si el TC dóna suport al nostre Estatut es blindaran durant uns quants anys les reivindicacions nacionals.
Si us plau! Que el TC es carregui l'Estatut d'una punyetera vegada!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

no se'l carregaràn, tot aixó que tu raones ells ja ho saben, per aixó no se'l carregaràn, aixó ja ho va fer l'Artur Mas abans.

bandoler ha dit...

No se'l carregaràn, volen jugar amb la incertesa i al final aprovar-lo i dir-nos: Veieu, els espanyols no odiem a Catalunya.