8 de febrer del 2007

37-44-45-46-47-48

Aconseguir encertar la combinació de 6 números sobre 49, ha estat i és el somni de centenars de milers de catalans. Jugar a la 6/49 i que et toquin els com a mínim 600.000€ de pot ha de ser un plaer indescriptible. Per cert, si no recordo malament, quan vàrem canviar a l'euro l'aposta va passar de valdre 100 pessetes a 1€. Per compensar-ho, es va apujar el pot mínim de 100 milions de pesstes a 1 milió d'euros. Però ara, en canvi, torna a ser de 600.000€ i, en canvi, l'aposta mínima es manté en 1€. Si m'equivoco, disculpeu-me, i si no potser hauríem de demanar que tornin a apujar aquest 40% perdut ja que si ens toca almenys que poguem dir que som milionaris.
Una de les combinacions catalanes més famoses de la 6/49 ha estat la que li va tocar a la Rosa de la sèrie Poble Nou, si no recordo malament cap allà l'any 1994. La seva va ser 1-2-3-4-5-6 i a partir d'aquell moment molts altres catalans van fer la mateixa amb l'esperança de tenir la mateixa sort que aquella humil família de la ficció televisiva. Però com que aquesta, si no vaig errat, no ha tocat mai, o potser per portar la contrària, estic segur que molts catalans van decidir triar les 6 últimes xifres, o sigui, 44-45-46-47-48-49. Una opció que és tant impossible, o probable, que et toqui com l'altra o com, per exemple, 4-8-15-16-23-42: els sis números misteriosos de Lost que tants mals de cap ha provocat als seguidors de la sèrie.
Doncs bé, avui dijous dia 8 de febrer de 2007, i sense por d'equivocar-me de gaire, puc afirmar que al voltant d'un centenar de catalans estan abonats a les 6 últimes xifres de la 6/49. Per què ho sé? Doncs perquè ahir dimecres va tocar la combinació 37-44-45-46-47-48 i hi va haver 101 catalans que almenys van encertar 5 d'aquests 6 números. És molt probable que la majoria d'aquests estiguin abonats a aquests últims 6 números. I deveu pensar "quin bon pessic es deuen haver emportar, no?". Doncs no! Només s'emporten 64,80€ quan, per exemple, els 5 encertants de 5 números de l'últim sorteig van cobrar al voltant de 1.400€. Aquest és el problema de jugar tots a la mateixa combinació: si toca sou més a repartir.
Aquí el més murri va ser aquell qui va decidir canviar l'últim número, el 49, pel 37 ja que s'ha endut els 600.000 euros de pot. Potser ho va triar la màquina, d'aquí a uns dies ho sabrem, però si és una combinació a la qual està abonat: BINGO! També és probable que alguns dels altres encertants de 5 números hagués fet el mateix, fins i tot aquell a qui li va tocar els 5 + comeplementari (35). Sigui com sigui, és un misteri saber què mou a tants catalans a fer aquestes i altres combinacions. Si sabéssim els motius pels quals les fan, segur que tindríem moltes sorpreses. Per exemple, quants juguen cada setmana als números de Lost?
Però jo, personalment, l'únic misteri que voldria descobrir és quan sortirà la meva combinació setmanal que, lògicament, no us penso desvetllar.

3 comentaris:

Phil Musical ha dit...

benvolgut enric,

demà esmorzem, però tafanejant el teu blog no he pogut estar-me d'escriure't un comentari per lloar ta clarividència amb la combi de la Loto 6/49 d'ahir. Senzillament genial! Gran article! Jo tampoc et desvelaré la meva combinació. De fet, no en tinc ni punyetera idea perquè sempre me la fa la màquina. Un clàssic.

Anònim ha dit...

però t'ha tocat o no?
no t'estranyis, estic a Andorra camí de Finlandia de dalt.

Enric Xicoy i Comas ha dit...

Francesc, ja he vist que tenia una visita des d'Andorra que partia del teu bloc. Què hi has anat a fer? A ingressar el pot de la 6/49? Hehe! Ah, i no, no m'ha tocat, ni el reintegrament. Em sembla que he encertat el 47.