31 de gener del 2007

Visca els dilluns, dimecres, dijous, dissabtes i diumenges!

Fa dies que no vaig de ventre. Des que he sabut que en Quimi Portet estava a punt de treure nou disc m'ha entrat un fort restrenyiment; em mossego les ungles; no dormo a les nits i se'm dispara la testosterona. M'he tornat a viciar als blocs "galàctics" i estic enganxat al Diari d'un Astre (Intercomarcal). Espero amb impaciència que arribi el 19 de febrer per anar a comprar "Matem els dimarts i els divendres". Des que vaig descobrir, gràcies a l'Astre, que la "Terra és plana" necessito una nova cura de desintoxicació musical del filòsof de "Caçadors de Paraules". També tinc la sospita que devoraré amb devoció el proper número de l'Enderrock.
El que tinc més complicat és poder assistir a alguns dels seus concerts. I no perquè es tracti d'una World Tour i tingui dificultats de desplaçament, sinó d'aparcament. D'aparcament de criatures. Mentrestant, terrícoles bípedes, acabeu de gaudir dels dimarts i els divendres abans que l'Astre els aniquili amb el seu raig còsmic.
PD. Aquí al costat teniu el tomàquet abans que l'Astre el convertís en una alternativa a l'MP3 (dels collons).


3 comentaris:

Xavier ha dit...

Jajajajaja... el pobre tomaquet suquejava mp3 a dojo... mentres dormia...escoltant la veu del seu amo.. Lo Astre intercomarcal.

@ copyfast xavier Gironés (autor de la foto)

Enric Xicoy i Comas ha dit...

Xavier, vas fer bona foto: el tomàquet va quedar molt guapo. La que tinc al bloc també és meva i no té cap mena de retoc. La vaig fer amb el mòbil. Aquest tomàquet va sortir així d'un hort de Sora. Pel que sembla algun llimac li va fer una cara nova.

Rodolfo ha dit...

jo també soc seguidor del blog d'en Quimi i em temo que li agradarà el meu blog també, passi passi! l'esperem! Som tots allà