25 d’octubre del 2008

Avui dormirem 2 hores menys

Aquesta nit, a les 3 de la matinada, s'endarrereix una hora el rellotge. No cal que reprodueixi el tòpic aquell de l'estalvi i bla, bla i bla, que no se'l creu ni Déu (creador de la Llum). Però sí que reproduiré l'altre tòpic: "aquesta nit dormirem una hora més". No en tinc ni idea de qui és que cada any redacta la mateixa frase, però ja us dic jo que no deu tenir fills.
Amb el "qüento" de la lletera us demostraré que no és així. A les 9 de la nit els nostres fills se n'han anat a dormir, com pràcticament cada dia. Avui, potser, un pèl més tard. Un cop els nens són a dormir, i quan acabi aquest text, posaré els rellotges de casa una hora abans del que marquen. Un cop hagi acabat, ens posarem a sopar: avui toca pizza. Mentre sopem, mirarem una peli: avui toca DVD. I un cop hàgim acabat le peli, ens mirarem el rellotge i com que el tindrem amb una hora menys, ens direm: "¿I ara ens hem de posar a dormir?" Llavors, bé, llavors diguem que no ens posarem a dormir directament perquè pensarem que és massa aviat. Per tant, ens posarem a dormir una hora més tard del que és habitual.
I demà al matí, a les 8 en punt, com cada dia, els xics es despertaran. Però les 8 ho serà per ells, perquè en realitat els rellotges marcaran les 7. Per tant, si sumem aquesta hora de menys a la que us he comentat abans, en realitat aquesta nit dormirem dues hores menys. I a mi que no m'expliquin més històries per no dormir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aixo de treballar el cap de setmana...
veig que et trastoca força, ehh.... hehe
bona reflexió, si més no! petó!*

elena*

J ha dit...

Hi ha una manera de fer-ho en que realment si dorms una hora més.
Fer el canvi el dilluns a les 7 del matí.
Cal però no haver de treballar el cap de setmana.

A reveure,