7 de gener del 2007

Sí, era una innocentada

Una setmana després de Sants Innocents en aquest bloc es va publicar una innocentada titulada "És un Kandinsky?". En aquest us demanava si sabíeu l'autor de l'obra d'aquí el costat perquè així m'ho demanava un amic per a un amic seu anglès. Doncs bé, després d'unes quantes respostes, ja sigui en els comentaris o per correu electrònic, ja podem explicar qui són els autors d'aquest quadre.
La clau per descobrir-ho és el suposat títol de l'obra: Xaial. Si ens la llegim al revés resulta que ens surt LaiaX. Curiosament l'autor d'aquest bloc té una filla de tres anys i mig que es diu Laia Xicoy.
Efectivament, un bon dia la Laia es va posar amb el seu pare davant l'ordinador i va començar a fer gargots amb el PAINT! Ella va fer l'esbós i ell el va anar pintant a posteriori. Diuen que qui s'avorreix el gat pantina i, la veritat, és que tants dies de vacances provoquen que un acabi inventant-se qualsevol excusa per distreure's.
Així doncs, disculpeu les molèsties! I moltes gràcies per haver participat en aquest joc que, pel que sembla, de seguida va fer pudor de presa de pèl. Ara, si us heu quedat amb les ganes de veure un Kandinsky de veritat aquí en teniu un:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

molt bona!
hem picat com el peix barat!...de fet tampoc "un" s'imagina la teva extensa imaginació en hores d'avorriment!!

Enric Xicoy i Comas ha dit...

Hola "anónimo", no et pensis, la meva imaginació és relativament curta o sigui que t'ho pots imaginar! Salut i gràcies pel comentari.