9 de desembre del 2006

Un missatge en un globus

No us heu preguntat mai a on va a parar un globus d’aquells de fira quan se us escapa de les mans i se’n va cap al cel? Jo sempre m’he quedat amb la curiositat de saber a on acaben aterrant.
Doncs bé, aquest matí de dissabte 9 de desembre, a les 11:25, he enviat un globus al cel amb la intenció de comprovar-ho. He agafat un globus en forma d’ànec que vàrem comprar dijous al Mercat Medieval de Vic, i que els nens ja no li feien cas, i li he lligat un sobre amb un missatge al seu interior, aquest: “Hola, Aquest globus ha estat enviat des de Torelló el dissabte 9 de desembre de 2006. Si l’has trobat, et voldria demanar un favor: Et podries connectar al bloc d’internet www.enricxicoy.blogspot.com i buscar l’entrada “Un missatge en un globus” i afegir un comentari dient-nos quan i on has trobat el globus? Esperem notícies teves. Moltes gràcies!”
Una tonteria? Estic una mica boig? Potser sí. I molt probablement anirà a parar al mig d’un camp, o al costat de la carretera, o dalt la teulada d’algun edifici. Però, us imagineu que algú el troba i ens escriu en aquest bloc? Què voleu que us digui, a mi em faria il·lusió.
PD Aquí al costat, a les fotos, podeu veure com preparava el sobre, com està lligat a l’ànec, com l’envio cap al cel i un cop ja enviat. L’últim cop que l’he vist se n’anava direcció Sant Vicenç de Torelló.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser algun caçador excitat per tant formosa presa... PUM!

Anònim ha dit...

Jo he vist molts ànecs al riu Ges de Torelló, però cap d'aquest color ni amb una nota penjada...Esperem que hi hagi sort, no perdem l'esperança !

Anònim ha dit...

Hem fet un cop d'ull al terrat i la teulada, doncs també em faria molta gracia.
Continuarem a l'aguait

Anònim ha dit...

Estàs sonat! Però igualment t'estimo un pilot. Ho saps oi? Aquesta mena de "tonteries" t'identifiquen com a persona. No series tu si no les fessis. Endavant amb el teu blog. Un petó. PD: ai cunyadet!

Anònim ha dit...

De moment, ni rastre de l'ànec. Ara que, amb la boira que hi ha, potser ens ha passat pels nassos i no l'hem vist!

Anònim ha dit...

L'avís ja corre per Terrassa! Si sobrevola el vallès en seràs informat.

Un alumne de la Facultat.

www.diogens.blogspot.com