12 de desembre del 2006

Oriol Pujol Ferrussola (3L) President


Fa just un mes publicava en aquest bloc una entrada que vaig titular De la Z a l'L en què teoritzava sobre les lletres comunes que tenen els primers cognoms dels presidents espanyols i catalans. Segons aquesta teoria, ni Rajoy ni Mas seran mai presidents perquè no tenen ni la Z ni l'L, respectivament, en el seus cognoms.
Parlant de Catalunya, avançava que que Oriol Pujol i Ferrussola, amb una L en el nom i en els dos cognoms, era el candidat de CiU que tenia més possibilitats d'acabar sent, algun dia, elegit President de la Generalitat. Doncs bé, ahir El Mundo publicava una notícia en què deia que CiU s'està planetjant posar al fill de Jordi Pujol i Soley (que té un L en cada cognom) com a futur candidat.
Lògicament, modèstia a part, algú es va llegir aquest Bloc i s'ha pres, com així ha de ser, seriosament aquesta possibilitat. No sabem si algun dirigent de CiU va ser qui va fer córrer el nom d'Oriol Pujol després de llegir-me, o si va ser algun redactor il·luminat d'El Mundo. Sigui com sigui, reitero que només Oriol Pujol i Ferrussola pot optar a ser el segon president de la Generalitat de CiU. Ah, i posats a predir el futur, ja avanço que si realment posant-lo a ell es vol fer una "operación Zapatero", com diu El Mundo, no tardaran gaire a rebatejar-lo com el 3L.