8 de novembre del 2006

L'ira de CiU contra ERC

És curiosa la ràbia que tenen avui els votants de CiU contra els votants d'ERC. Els primers carreguen contra els segons l'ira per no poder veure el seu candidat President de la Generalitat de Catalunya. Si els votants de CiU volen calmar la ràbia potser abans haurien de fer-se unes preguntes:
  1. La gent no és sobirana de votar a qui li dóna la gana?
  2. Quan van anar a votar en Mas ja sabien que el primer que faria després de les eleccions seria oferir-li la conselleria en cap a José Montilla?
  3. Si no són votants d'ERC, per què collons se senten enganyats per aquest partit?
  4. Per què no demanen responsabilitats al seu líder ja que amb el seu vot no ha estat capaç de ser elegit president?
  5. Si no els agrada que un "espanyol" sigui president de la Generalitat, per què no recorden que mentre no lluitin per la independència del seu país, i ho aconsegueixin, sempre un espanyol serà president del seu país?
  6. Si no els agrada el sistema democràtic que hi ha Catalunya, per què no es fan de la "falange" que demana que s'instauri el que hi havia abans?
  7. Si no els agrada que s'investeixi president un que es diu "José" a Catalunya per què no recorden que el seu partit en va fer un a Espanya que es deia "José María"?
  8. Si diuen que ERC només buscava el poder, com és que no va acceptar l'oferta d'en Mas que li'n donava més?
  9. Si diuen que ERC i PSC només busquen la supervivència a costa de la Generalitat, què busca si no CiU carregant-se l'Entesa?
  10. Si es diuen nacionalistes i catalanistes i se'n senten, no val més que se n'adonin que aquesta categoria no és propietat d'un sol partit?