19 de setembre del 2008

Torelló diu No

Desgraciadament, al final ens ha passat al nostre poble. Avui divendres un home ha intentat matar la seva exparella apunyalant-la a Torelló. I dic que "al final ens ha passat" perquè aquest tipus de barbaritats no tendeixen a disminuir sinó a augmentar. Fa un parell d'anys vaig ser testimoni del maltractament que patia una noia jove per part del seu "nòvio" a la mateixa escala del bloc de pisos on vivia. En aquell moment vaig ser conscient que potser algun dia tindríem algun "susto".
Sortosament, sembla que la noia està fora de perill i l'home està detingut. L'Ajuntament de Torelló ha convocat per demà una concentració de rebuig al que denominen "violència de gènere".
Segons un correu que he rebut des de l'Ajuntament:
La concentració serà demà, dissabte dia 20, a les 12 del migdia, davant la casa de la Vila i es procedirà a donar lectura a un comunicat de rebuig per part de l'alcaldia.
Ja sé que aquest acte simbòlic no servirà per evitar més morts ni més agressions. Però si que ha de servir perquè aquesta noia i altres persones, siguin o no siguin dones, sàpiguen que no estan soles quan pateixen la violència per part d'altres persones.