28 de gener del 2008

Menys botiflers

No, no he utilitzat el photoshop per esborrar les pintades, senzillament ja no hi són. Bé, sembla que les meves indicacions han funcionat i han trobat amb facilitat les pintades. Avui dilluns les han esborrat, aquest matí encara hi eren i a la tarda ja no. La veritat és que m'estic plantejant presentar-me a les oposicions de tècnic municipal perquè, curiosament, les tres pintades que apareixen a les fotos d'aquest bloc ja han desaparegut. Fins i tot l'estelada de la primera entrada i que es van deixar quan van esborrar la pintada dels botiflers de la ronda de les Pollancredes. Bé, de fet, les que no eren de caràcter polític encara hi són. ¿Per què deu ser?


Posats a estar al servei del poble, aquí sota en teniu una altra. Aquesta no és de caràcter polític, suposo que això no ha de ser cap impediment per esborrar-la. La trobareu al call de la Torrentera. No fos cas que algun malpensat pogués pensar que només s'esborren les partidistes perquè ara s'acosten eleccions i no compleixen les "quotes de pantalla" que s'apliquen aquests dies. A més, aquesta última és al costat d'una escola i pot ferir la sensibilitat dels nostres fills.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bo el seguiment, Enric!
T'ho hauries de plantejar això de fer les oposicions ;)
Prop del meu carrer, a Sant Feliu, n'hi va haver molts anys una que deia "me gusta el chochín de la ana". Si fossin tant ràpids netejant totes les pintades, moltes mares (com la meva) s'haguessin estalviat la incòmode pregunta: "Perquè diu això aquí?".

Anònim ha dit...

Enric, gràcies per aconseguir-ho.