27 de gener del 2008

Més botiflers

Com es pot veure en la fotografia de més amunt, han tornat a aparèixer al centre del poble pintades que acusen al PSC, partit de govern a Torelló, de botiflers. Com us vaig explicar fa una setmana, les altres pintades que van aparèixer amb el mateix missatge van ser esborrades a correcuita.
És per aquest motiu que aprofito aquest bloc per comunicar al nostre consistori la localització de la pintada per si la volen anar a eliminar amb la mateixa celeritat de les altres. Aquesta pintada la podeu trobar a la baixada de l'Arxiu, a tocar de la plaça Vella, just davant d'aquell bloc de pisos que s'està construint a on hi havia hagut la Impremta Sallarès. Aquí teniu una altra foto per si no us havia quedat clara la ubicació.
Ah, i posats a fer. Què tal si esborreu també aquestes pintades d'aquí sota a la plaça Fortià Solà que fa anys que embruten la plaça més bonica del nostre poble. No és massa lluny, a vint passes.
I si encara us queda aigua i sabó, també podeu carregar-vos aquesta ofensiva "Tlli" a la façana de "La Moda", al passatge d'Espanya, a tocar la plaça Nova.