15 de gener del 2008

Blocaires.Osona

He rebut aquest missatge de més avall. Suposo que si ets blocaire i osonenc, ja saps de què va. Si no, llegeix atentament:
A finals de 2007, un grup de blocaires osonencs ( Joan Ballana, Carles Banús, Jordi Casals , Raül Escobar, Iñaki Escudero i Laia Jurado) va impulsar Blocaires.Osona, que vol ser el col·lectiu de blocaires osonencs, obert a tots els que formem part de la blocosfera de la comarca.
L'objectiu de Blocaires.Osona, segons el manifest fundacional, que podeu llegir clicant aquí, és estimular i reivindicar la cultura blocaire, donar forma i contingut a la rica comunitat blocaire d'Osona i projectar-la amb força a la Catosfera.
El proper dijous 17 de gener, a 2/4 de 9 del vespre, a l'auditori del Col·legi d'Arquitectes de Vic, es portarà a terme la presentació pública de Blocaires.Osona en el marc de la presentació del llibre del blocaire de referència del nostre país, el director de l'Agència Catalana de Notícies, el periodista Saül Gordillo ( www.saul.cat), Nació.CAT.
El llibre de Saül Gordillo (Calella, 1972) narra els fets que van portar a aconseguir el .cat, el primer domini d'Internet que representa una comunitat lingüística i cultural. Un èxit de gran calat polític i que va ser possible gràcies a l'impuls de milers de ciutadans i a la complicitat d'algunes institucions. Nació.cat també analitza el paper dels Països Catalans a la xarxa.
L'acte serà presentat pel periodista osonenc Josep Comajoan.