29 d’abril del 2011

Carme Oller: "la gent de Torelló té molta empenta, malgrat les traves de l'Ajuntament"

CARME OLLER I DAM

Va néixer l'any 1969 . Està casada i té tres fills. És mestra de primària des del 1991 o sigui que s'ha passat la vida aprenent i ensenyant. És especialista d'anglès i d'educació física i actualment té el càrrec de cap d'estudis de l'institut escola Marta Mata de Torelló. Ha col·laborat en diverses entitats del poble com Ràdio Ona, el setmanari Torelló i el Festival Internacional de Cinema de Muntanya. També forma part de la junta del Natació Club Torelló. Va veure néixer i ha vist créixer el Carnestoltes i el Mercat del trasto. De petita va aprendre a estimar el seu poble, de gran se'n va allunyar un temps, decebuda, però ara ha decidit actuar, al màxim de les seves possibilitats, perquè creu en un Torelló millor, el Torelló que molta gent es mereix.


PREGUNTES I RESPOSTES

1) Per què vas decidir formar part de "Junts per Torelló"?

Perquè crec que les persones que hi ha igual que tots els membres d'ERC poden fer un Torelló millor. El seu objectiu principal és la gent i la seva visió sobre el nostre poble és global, realista i pensen sobretot en satisfer les necessitats de la gent, sense oblidar cap aspecte: el cultural, l'esportiu, l'econòmic, el mediambiental, l'educatiu, etcètera. Hi ha gent que fa temps que treballen en cada un d'aquests terrenys i que saben molt bé què vol la gent perquè escolten els ciutadans.


2) Què és el que més t'agrada de Torelló?

Que hi viu la meva gent. Que té muntanyes a prop i rius que el travessen. Que no és ni massa gran ni massa petit i que la gent que hi viu té molta empenta, malgrat les traves que posa l'ajuntament.

3) I si poguessis, què t'agradaria millorar?

Buff! tantes coses: educativament, que Torelló presentés una oferta educativa igual per a tots perquè tothom se senti igual. Culturament, que la gent de Torelló revés el suport per fer les activitats culturals que ja s'insinuen però amb timidesa. Esportivament, que els clubs se sentin satisfets i amb ànims de créixer educativament. I per la natura, que aconseguíssim un Torelló més sostenible, més net i sobretot que recuperéssim passejos vora el riu i cap a les petites muntanyes o puigs que ens envolten.