10 d’abril del 2011

Junts per Torelló (2000-2011) - V1


A partir d'avui diumenge, 10 d'abril (dia de la finalització de les consultes sobiranistes) i fins a finals de la setmana que ve, prèvia a l'inici de la Setmana Santa, us aniré donant una sorpresa cada dia. Es tracta d'uns vídeos que intenten enviar un missatge clar. Una idea bàsica:
Durant els últims 10 anys, tal i com reflecteix un fulletó del PSC (ple de faltes d'ortografia, tot sigui dit), Torelló ha viscut de la bombolla immobiliària. Més que mai s'ha pogut invertir en certs equipaments i infraestructures. Moltes d'aquestes millores no han estat obra exclusiva del PSC, però aquest seria un altre tema. El que sí que s'ha evidenciat durant aquests anys, especialment l'última legislatura sociovergent, és que els polítics que governaven s'han anat distanciant dels ciutadans, tal i com expressava en l'entrada anterior. Tinc l'esperança, però, que amb l'aparició de "Junts per Torelló" les coses poden començar a canviar. No serà fàcil. Però aquesta és la intenció d'aquest grup de gent.
Així doncs, a títol personal i com a iniciativa totalment individual, he fet aquests vídeos per mostrar-los el meu suport. Aquí teniu el primer:

Junts per Torelló - (2000-2011) - Tots hi podem ballar