15 d’abril del 2011

Lipdub Fortià Solà

Les mestres de P3, P4 i P5 de l'Escola Fortià Solà es van posar entre cella i cella fer un Lipdub aquest curs. Especialment la Montse i la Maria no han parat fins sortir-se amb la seva. Ja a principi de curs em van plantejar la possibilitat de donar-los un cop de mà. Després d'anar-hi treballant, i d'un assaig general que va quedar molt bé, finalment vam decidir gravar-lo el divendres 8 d'abril. El vam gravar dos cops, sense aturar-nos, en un pla seqüència. Al final, l'últim va ser el bo. Aquí el teniu, sense muntatge, tot gravat d'una tirada.
Ah, per cert, deixeu-me que us digui que hi surten l'Arnau i en Pol, els meus fills de 5 anys. L'Arnau és el primer nen que surt, amb perruca vermella i samarreta blava. I en Pol és el nen que fa la roda quan arribem al pis de dalt.
Espero que us agradi:

1 comentari:

Lluís Sabatés i Padrós ha dit...

Moltes felicitats a tots els que heu participat en la realització d'aquest Lipdub. Si he de ser sincer me emocionat al veure'l ja que aquesta escola respresenta molt per la vida dels meus fills i per a mi i me sentit molt orgullós en comprovar la bona salut d'aquesta gran escola de Torelló. M'heu fet sentir molt feliç. Gràcies un altre cop.