14 d’abril del 2011

Toni Cubí: "Junts per Torelló m'ha donat l'oportunitat de participar a la política municipal d'una manera oberta i compromesa"

A partir d'avui començo a presentar-vos als pescallunes que s'han decidit a fer un pas endavant per ajudar a fer un Torelló millor. Són els ciutadans independents de "Junts per Torelló". Us passo un breu perfil i la resposta a tres preguntes.


TONI CUBÍ I MONTANYÀ

Va néixer fa a Torelló fa 41 anys i és enginyer Tècnic industrial per la UPC. Treballa com a Director Tècnic d'una empresa metal·lúrgica. Casat i amb una filla de 10 anys i un fill de 8. Des de ben jove ha participat activament en diferents entitats de Torelló com ara sent cap, després secretari i Cap d'Agrupament de l'Agrupament Escolta, va col·laborar amb l'organització del carnaval com a carrossaire i va formar part del Club Handbol Torelló. Actualment el trobarem en l'organització del Festival de Cinema de Muntanya de Torelló, membre de la unitat de pares i mares de l'Agrupament escolta, deixeble de St. Feliu, soci del centre excursionista de Torelló i de la Desperta. Ha estat 5 anys president de l'Ampa de l'escola Fortià Solà. Li agrada molt la natura i l'esport i procura sempre que pot fer muntanya, ja sigui caminant amb la família com també fent activitats més alpinístiques o d'esquí de muntanya.


PREGUNTES I RESPOSTES

1) Per què vas decidir formar part de "Junts per Torelló"?

Sempre he estat implicat en diferents entitats organitzant coses de manera altruista. Sóc poc amant de les sigles de partits polítics, però Junts per Torelló m'ha donat l'oportunitat de participar a la política municipal d'una manera oberta i compromesa. Penso que el grup que s'ha format és molt plural, amb gent molt compromesa, amb arrels profundes en el ric teixit associatiu de Torelló. Un grup de persones que es complementen i s'enriqueixen per gestar un projecte ferm i molt interessant.


2) Què és el que més t'agrada de Torelló?

La gran riquesa social que té. La gran capacitat de compromís de molta gent. La multitud d'iniciatives populars que sorgeixen de tot el teixit associatiu dirigides i obertes a tot el poble.


3) I si poguessis, què t'agradaria millorar?

Hi ha moltes coses per fer i segurament es disposarà de pocs diners.Darrerament hem vist com l'ajuntament més que ajudar a tirar endavant totes aquestes iniciatives s'ha anat distanciant de les entitats i els ho ha posat cada cop més difícil. Caldria girar aquesta tendència, acompanyar i ajudar a totes aquestes entitats a tirar endavant les seves iniciatives.