5 de maig del 2011

Christian López: "el millor de Torelló és la seva gent, persones molt preparades"

CHRISTIAN LÓPEZ I MERZ

Va néixer fa 47 anys, Llicenciat en Economia i Màster en Direcció i Gestió de la Informació per la Universitat d'Alcalà. Treballa com a Tècnic de Projectes en una empresa del sector de plàstics industrials. Viu a Torelló amb la seva parella des de fa dos anys i mig. Des de sempre ha participat en activitats socials de tot tipus, defensant els drets humans i la llibertat des del respecte. És independentista. Actualment forma part de PIOC, l'entitat organitzadora del Carnaval de Torelló i és membre de l'Agrupació Excursionista de Matadepera
. Considera que l'educació i la cultura són els valors més importants, creu fermament en la democràcia i pensa que és possible un creixement econòmic i industrial, sostenible i respectuós amb el medi ambient.

PREGUNTES I RESPOSTES
1) Per què vas decidir formar part de "Junts per Torelló"?
Al llarg de la meva vida he participat en múltiples ocasions en projectes socials, sempre he tingut inquietuds participatives. Quan vaig conèixer el projecte em vaig sentir motivat, tant per la feina que es vol fer com per l'equip humà que en forma part: persones molt preparades, amb moltes ganes de treballar, amb idees i amb il·lusió per fer un Torelló cada dia millor.

2) Què és el que més t'agrada de Torelló?
Torelló te una gran riquesa cultural, amb gent totalment compromesa. Veiem néixer múltiples propostes i projectes des de les associacions. També té un teixit comercial molt important que treballa amb imaginació, que afronta els reptes sense por, és a dir, el millor de Torelló és la seva gent, persones molt preparades.

3) I si poguessis, què t'agradaria millorar?
Probablement el que més falta fa és potenciar el teixit industrial i comercial, escoltar i treballar conjuntament amb les parts implicades, donar suport a iniciatives turístiques que ajudarien a consolidar el comerç i aprofitar la nostra situació estratègica a l'eix Vic - Olot.