11 de maig del 2011

Pere Surribas: "m’agradaria poder millorar la situació social i econòmica en què es troben molts torellonencs/ques"

PERE SURRIBAS I JAUMIRA

Va néixer al 57. És torner d’ofici i té un taller del sector de la fusta. En l'àmbit personal ha participat en competicions de motocros i ha fet trial com a aficionat. També ha participat en carreres i raids en el món del cavall. Ha fet de cap d’escoltes i ha estat a la Comissió de Reis. Junt amb molta altra gent, ha estat fundador del Carnaval de Torelló i el Mercat del Trasto. És carrossaire des de sempre. Més últimament ha estat membre de l’ AMPA de l’escola del seu fill i la seva filla. Actualment està a l’associació Intro-Art Osona, i és membre de la Junta del Gremi de Torners. Ara com ara, les seves aficions són un bon passeig pel nostre entorn, sortides en moto, fer rutes en bici i alguna caminada pels Pirineus.





PREGUNTES I RESPOSTES


1) Perquè vas decidir formar part de Junts per Torelló ?
Sempre m’ha interessat i he participat de la vida del poble i penso que aquesta és una bona manera de ser-hi més activament, des d’un grup de gent independent i amb afinitats a un partit que és independentista.

2) Què és el que més t’agrada de Torelló?
La seva gent i la capacitat d’organitzar coses altruistament. Del nostre entorn, l’enclavament que té a la vall, amb els seus rius i les muntanyes que l’envolten.

3) Si poguessis, què t’agradaria millorar ?

Que Torelló no perdés les arrels de ser poble. Poder recuperar la complicitat del riu i dels puigs amb la nostra manera de vuire al poble. També m’agradaria poder millorar la situació social i econòmica en què es troben molts torellonencs/ques.