12 de maig del 2011

Dolors Bardolet: "M’agradaria millorar el centre o nucli antic, les vores del riu i les zones dels polígons industrials"

DOLORS BARDOLET MAYOLA

Va néixer fa gairebé 57 anys. Treballa en el departament d’administració com a tècnic comptable d’una empresa metal·lúrgica i estudia a la UOC. Separada, té dues filles i és la tutora d’una persona amb malaltia mental. Té una gosseta, la Trufa. Al llarg de la seva vida ha format part de diferents entitats de Torelló.

Als anys 70 va formar part de l’Agrupament escolta de les noies com a cap. Va participar al Congrés de Cultura Catalana i a la Marxa de la Llibertat; va ser membre del Grup de Gresca del Club Infantil. Més tard va col·laborar amb el setmanari Torelló, va ser de la junta del Teatre Cirvianum, i de l’ADET. Ha participat en grups corals, com les Flòbies o la coral Escreix. Va ser en els inicis dels grups de catequesi de la parròquia i, més tard, va col·laborar en la campanya de restauració de les teulades de l’església. Ara forma part de la junta de l’Associació de Familiars de Persones amb Malaltia Mental d’Osona i és membre dels consell assessor d’una llar residència. Aquests darrers quatre anys ha col·laborat amb el grup municipal d’Esquerra. Li agrada el teatre, la música, la natura i fer petites excursions, fins i tot de nit amb la lluna plena. Li agrada fer la xerrada amb la gent, compartir inquietuds i discutir. Per sobre de tot, però, el que li agrada és mirar endavant.


PREGUNTES I RESPOSTES

1) Per què vas decidir formar part de "Junts per Torelló"?

En les darreres eleccions municipals, ja em vaig presentar com independent en la llista d’Esquerra. Aquest quatre anys he participat en les sessions de treball del Grup Municipal. M’ha agradat la manera de treballar i poder descobrir que malgrat estar a l’oposició es poden fer coses per introduir petits canvis.


2) Què és el que més t'agrada de Torelló?

El lloc, l’entorn amb els seus rius, poder passejar per el poble i les seves botigues, sentir-me d’un poble.


3) I si poguessis, què t'agradaria millorar?

Les relacions de l’ajuntament amb la gent del carrer, amb les entitats, amb. . . M’agradaria millorar, el centre o nucli antic, les vores del riu, les zones dels polígons industrials.