17 d’abril del 2007

Tot encaixa

Com ja pronosticava fa gairebé un mes i mig, les entrades The Police les havia de posar a la venda el Servicaixa. Com s'entendria, si no, que Every Breath You Take sigui el nou hit publicitari de l'entitat financera més potent del país? És que com ja avançava també en una altra entrada, qui no acaba tenint en algun moment o altre un lligam amb "La Caixa"?
He estat d'aquests malalts que a dos quarts de sis del matí ja estava connectat per aconseguir una entrada. Bé, en el meu cas tampoc és tan estrany ja que és l'hora que em llevo cada dia. Total, per sentir en directe només 4 hits del pop britànic cantats pels components originals, però unes quantes dècades més vells. No sé si us n'heu adonat, però des que el grup d'Sting es va dissoldre ha editat les mateixes cançons en múltiples discs recopilatoris. Sempre amb els mateixos èxits per recordar-nos que n'havien sabut una mica i, de pas, anar-se embutxacant diners en forma de drets d'autor.
Sigui com sigui, no em tiraré més pedres a la teulada. No sé si escoltar en directe Every Breath You Take, Roxanne, Don't Stand So Close To Me, De Do Do Do De Da Da Da o So Lonley val el que n'he pagat, però sí que sé que aquestes cançons m'han fet molt bona companyia durant moltes tardes de joventut.
Qui ho havia de dir quan, de ben petits, ens rèiem d'en Santi, un company de classe, perquè ens cantava amb la tonada de Message In a Bottle allò de "tot està contaminat, minat, de ràdioactivitat..."
L'única cosa que demanaria als Fornesa Team és que deixin de fer aquesta bírria d'entrades del Servicaixa. Encara no tinc físicament la The Police, però sí que guardo la dels Rolling Stones i ja veieu en quin estat està, malgrat que la tenia dins un sobre. Que lluny queda ja aquella reccol·lecta que feia d'autèntiques peces de col·leccionista de concerts d'El Último, Sopa de Cabra, Springsteen o Radio Futura dels anys 80. No seria fàcil que aquestes es poguessin canviar per les de tota la vida?