13 d’abril del 2007

Ramon Tremosa a Torelló


T’escric per convidar-te a la xerrada que organitza, en motiu de la Diada de Sant Jordi, el FÒRUM REPUBLICÀ DEL GES. Serà el dijous dia 19 d'abril a ¼ de 9 del vespre a la Biblioteca Dos Rius de Torelló.
Com pots comprovar en el cartell que t’adjunto, parlarem d'Aeroports, i alguna cosa més, amb el Dr. Ramon Tremosa i Balcells, un dels artífex de la reunió d'empresaris catalans a l'IESE per demanar la gestió catalana dels aeroports i autor del llibre Estatut, aeroports i ports de peix al cove, que aprofitarà per presentar a la xerrada. És professor de Teoria Econòmica de la UB i es va posicionar en contra del sistema de finançament que hi ha en el nou Estatut, reflectit en un altre llibre: Estatut de Catalunya. Veritats contra mentides. Aquests dos llibres, juntament amb l’anterior L’espoli fiscal, els podràs adquirir a la xerrada.
Es una bona ocasió per tenir a prop una de les veus, des d’un punt de vista econòmic argumentat i sòlid, més crítiques amb la relació entre Espanya i Catalunya que ens ha portat a la creixent pèrdua de competitivitat del nostre país.
Per cert, l’Ajuntament de Torelló ha tingut la gentilesa de no incloure aquest acte entre els previstos al nostre poble en motiu de la Festa del Llibre. Com que nosaltres no som excloents, aquí teniu els altres actes de Sant Jordi a Torelló.