25 de desembre del 2009

Nou rècord absolut



Ahir vaig batre, de nou, el rècord absolut d'entrades a aquest bloc. Vaig tenir 818 visites úniques i es van carregar 2.030 pàgines! Podria dir que el motiu d'aquest èxit va ser la meva excel·lent entrada d'aniversari, o que és fruit d'una agressiva campanya a través del Facebook i d'enviament de missatges a través del Gmail. També podria dir que el meu és un dels blocs de referència del país. I fins i tot podria afegir que Ges Avall ha esdevingut, sense cap mena de dubte, de lectura obligatòria per tot aquell qui vulgui estar à la page. Però no ho diré.
El motiu és el mateix de cada any per aquestes dates. Centenars de catalans volen felicitar el Nadal a través del mòbil i no se'ls acut res més que clicar a Google "felicitar el Nadal" o "SMS de Nadal". I resulta que als Top Ten de la cerca els surt aquesta entrada: Frases per felicitar el Nadal o aquesta SMS de Nadal i Cap d'Any. Tot fruit d'aquella primera Els SMS de les festes d'un ja antic 2 de gener de 2007.
El 31 de desembre de 2009 espero haver batut de nou aquest récord, us mantindré informats.

2 comentaris:

manlleuenca ha dit...

Vaig entrar al Bloc de l'Enric Xicoy de rebot. Buscava frases per felicitar el Nadals i em va apareixer..........em va agradar tant que després de navegar-hi una bona estona no recordava ni perquè el tenia obert.
Només volia fer el comentari, que ja que Torello i Manlleu son molt a prop i jo com a Manlleuenca que son no vaig trobar cap foto de Manlleu, i també hi ha indrets fantastics i dignes per fotografiar com La Devesa, l'Arboretum, El passeig del Ter, el Museu Industrial, el casc antic (Dalt i Baix Vila)......entre d'altres.
Bé en tot cas el meu comentari és per felicitar a l'Enric....m'hi connectaré sovint i si vols fer fotos de Manlleu, fes-m'ho saber i et faré un itinerari per coneixer el Manlleu que gairegé ningú espera. M.Dolors

Enric Xicoy i Comas ha dit...

M Dolors. Moltes gràcies pel teu comentari. S'agraeix i també fa il·lusió que siguem veïns. De fet, Manlleu ja ho conec una miqueta, fa anys que col·laboro amb Mitjans Manlleu Comunicació. Si mai necessito una gui, t'ho diré!
Una abraçada.