30 de novembre del 2008

Un 15% de visitants desaprova aquest bloc


Fa uns dies va acabar l'enquesta que durant mesos preguntava als visitants ¿Què et sembla aquest bloc? Aquí al costat, a la dreta, podeu veure els resultats i també aquí sobre. Ja tenim, per tant, els resultats finals de les respostes i d'aquestes es pot extreure una conclusió clara: un 15% dels visitants desaprova aquest bloc. Almenys això es desprèn després de veure que aquest percentatge de votants considera aquest bloc nefast, pèssim o passable. De fet, més de la meitat d'aquest públic, un 8%, considera que Ges Avall és nefast. Un pecentatge gens menyspreable. Inclús un 2%, i aquest és un fet molt destacable, troba que els textos d'Enric Xicoy són pèssims.
S'ha de tenir en compte també que només hi ha hagut 60 votacions després de tants mesos i que aquest bloc només compte, oficialment, amb un seguidor. Totes aquestes dades haurien de fer pensar a l'autor del bloc si la tria de temes, l'estil de redacció, les seves opinions, les seves dèries i la periodicitat en la publicació són les més adequades.
A més, també ens hauríem de preguntar fins a quin punt la resta de percentatges no s'han aconseguit perquè el propi autor era qui votava la seva enquesta. I és que és molt poc creïble que fins a un 47% dels votants considerin interessant aquest bloc i, encara menys, que un 38% el pugui arribar a trobar supercalifragilístic.

1 comentari:

Jordi Vila Tuneu ha dit...

Jo em quedaria amb els que el troben interessants i supercalifragilístic, son els majoritaris.
Es que jo soc molt positiu!
Salut i Endavant