7 de juny de 2008

Neix osonosfera.cat

Company/a blocaire osonenc/a,

Com potser ja saps, des de fa uns mesos un grup de blocaires d´aquesta comarca estem impulsant l´osonosfera.cat, un portal virtual que aglutinarà tota la comunitat blocaire d´osona. El portal serà un agregador de blocs personals i col·lectius de diferents tipologies i temàtiques per tal de projectar amb més força aquesta rica comunitat blocaire a la catosfera. L´eina, a més de ser col·lectiva, serà una bona manera de compartir continguts entre tots els agregats. Hem elaborat una llista de blocs (que caldrà anar ampliant a mesura que n´apareixin de nous) en la qual el teu bloc hi apareix. Per tant, i sempre que no ens manifestis el contrari, el teu bloc serà agregat al portal. Si pel contrari, no vols sortir-hi, envia´ns un email a blocairesosona@gmail.com i no t´hi agregarem.

També et volem convidar a la 1a. Trobada Blocaire d´Osona que celebrarem el proper divendres 13 de juny de 2008, a les 20 hores, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament de Tavèrnoles. La trobada consistirà en una taula rodona amb debat posterior, moderada per Enric Xicoy (periodista, professor de la Universitat Ramon Llull i col·laborador del canal de noticies 3/24 de TVC), amb tertulians i blocaires de luxe:

-Vicent Partal (blocaire i director de Vilaweb)
-Saül Gordillo (blocaire i director de l´ACN)
-Carles Puigdemont (blocaire i cap de llista de CIU a l´Ajuntament de Girona)

Després de l'acte, hi haurà un sopar-tertúlia al restaurant El Roquet (piscines) de Tavèrnoles en el que també esperem comptar amb la teva presència (envia email per confirmar sopar a blocairesosona@gmail.com fins el dia 9 de juny). El preu del sopar és de 18 €.

Esperant poder-nos saludar personalment i conèixer de primera mà les aportacions i experiències de tots els blocaires, rep per endavant una afectuosa salutació virtual.

Atentament,

Grup promotor osonosfera.cat