17 d’abril del 2008

Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament


Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament és el títol d'una de les últimes entrades al bloc de l'Eli Soriguera. La intenció de l'Eli és aquesta:

"Tranquils, això només és un estudi sociològic, que deplorablement no es basa en cap tipus de paràmetre extraordinàriament coherent. De fet, la màxima coherència que li puc trobar a aquests mots és dir que Chiquiliquatre vol aconseguir entrades gratis per la festa d'aniversari de l'Enderrock mentre crida 'ERC - g, vull sexe abans de que arribi el transvassament!'. Però això seria una mentida.A aquesta se li ha anat la castanya?
No, amics, el que passa és que m'han dit que el món dels blocs es basa en una batalla per sumar visites. Per aconseguir-les pots fer dues coses: explicar quelcom d'interessant perquè la gent visiti el teu bloc amb curiositat per veure què dius, o bé posar les paraules claus que fan sumar visites a través de l'omnipotent Google. Segons l'expert Rockviu, les paraules claus són algunes de les del títol d'aquest post. Així gent sense cap tipus d'interès ni per la música, ni per la gent poc-moderna, ni per res del que aquí poguem explicar, entrarà pensant que una poc-moderna ofereix sexe gratis o que ERC té alguna cosa a veure amb Chiquilicuatre.Sí, aquest és un post paradigmàtic -paraula que m'han comentat que és clau per fer de qualsevol text un text d'alçada, tot i que crec que aquest serà difícil de salvar-. A veure quanta gent pica... us mantindré informats sobre l'estudi."

I jo li dic en un comentari:

"Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament
Enric Xicoy i Comas dijous, 17 d'abril de 2008 19:06h
Eli, si vols ho torno a escriure: Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament. I una vegada més: Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament. Així tindràs més gent, encara. O, si ho prefereixes, un dia quedem a l'Enderrock, o a prop de l'Enderrock, mentre em deixis entrar Gratis, i m'expliques com practiques el Sexe en solitari mentre t'imagines que l'estàs practicant, el Sexe (l'escric dos cops, la paraula Sexe, perquè t'entri més gent, al bloc vull dir), amb un dirigent d'ERC , o un militant d'ERC, si ho preferiexes, disfressat de Chiquilicuatre i que en el moment de l'orgasme crida: Transvassament! (ja se sap, la paraula Transvassament vol dir passar un líquid d'un espai a un altre a través d'una canonada). Ah, i de regal, Gratis, si et sembla bé, escriuré una entrada des del meu bloc que digui Sexe + Enderrock + Gratis + ERC + Chiquilicuatre + Transvassament, tot i que et faré la competència perquè el meu bloc és de Google i aquests tenen preferència en la recerca.Atentament, en Xiqui, Xicoy, no en Xiqui Chiquilicuatre!
"


Doncs això, experimentant i fent estudis sociològics. Us mantindré, també, informats dels resultats de l'estudi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

;) t'informaré dels resultats ben aviat.