9 d’abril del 2008

Bones notícies

LA PROMO D'EN SISA
Finalment TV3 va emetre la promo del nou disc de Jaume Sisa. Si no recordo malament va ser abans d'ahir al TN Vespre, presentada per la bona amiga Raquel Sans. A l'enllaç podreu veure el vídeo. Així que al final haurà passat pràcticament una setmana després del dia que tenia previst. Val més tard que mai.



ENDERROCK 150
És imprescindible comprar l'Enderrock d'aquest mes. La revista compleix 150 números i 15 anys incloent un número especial a part d'un documental del mític concert del Sant Jordi. Si en voleu més informació entreu al web i sobretot als endeblocs per veure l'autobombo, més que justificat, d'aquesta colla de constructors de bones notícies a qui, sincerament, envejo per la feina que fan. Per cert, ¿per què fan 15+2 entrevistes? ¿Algú m'ho podria dir?



LA POC-MODERNA SORIGUERA
Entre aquests endeblocs no hi trobareu, almenys avui no hi era a la llista, l'Eli Soriguera (a veure si us actualitzeu!). Malgrat tot, un dels últims fitxatxes de la revista ja té bloc i, personalment, ja el considero de referència.




GRANS NOVETATS DISCOGRÀFIQUES
Abans de Sant Jordi ja se sap que apareixen molts discs, especialment en català. De totes ells, potser em quedo amb Mètode de Rocanrol de Pascal Comelade. Però us recomano també Ni cap ni peus d'en Jaume Sisa, Liffey de Joana Serrat (que és en anglès, algun dia us en parlaré), Telescopi de Plouen Catximbes i Les cançons tel·lúriques de Roger Mas.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ara no sé quina versió m'agrada més d'aquests artistassos que tens a casa ballant el "Wa yeah"!!!!

Demà Ass Trio prop de casa, 100% recomanable!!

Salutacions!

Mar.