8 de febrer del 2008

Ara pintades de l'innominable


Tornen les pintades dels botiflers. Bé, les pintades dels que acusen de botiflers als socialistes de Torelló. Si fa uns dies us deia que n'hi havia una a prop d'una escola, al costat del Rocaprevera, en què es parla d'un "cabaio". Ara aquesta es troba directament a la paret d'una altra escola, la del Fortià Solà dels nens grans. I si no descartava fer les oposicions a tècnic municipal per buscar pintades, ara m'ofereixo a esborrar-les. Total, un cop fet el viatge per trobar-la ja no em ve d'aquí esborrar-la. I si l'ajuntament no té prou diners per pagar-me, no hi ha problema, em feu un descompte en l'IBI i en paus. Tot i que tenint en compte els nous valors cadastrals de Torelló potser prefereixen pagar-me en efectiu.


Però aquesta vegada han aparegut unes noves pintades una mica més inquietants. Aquestes van aparèixer el cap de setmana del Carnaval, just al costat d'on hi havia hagut una estelada. I no n'apareix una, sinó dues de costat. En aquest cas no penso dir el nom que apareix en la pintada i prefereixo parlar de l'innominable. Vaja, com en Voldemort a Harry Potter. No voldria que algun dels degenerats que veneren aquest personatge, alguns d'ells de manera ostentible quan porten els seus fills a cole, busqués a Google aquest nom i aparegués aquest bloc a la llista. Aquesta gent sí que són perillosos. Per tant, si voleu saber de què parlo, mireu la fotografia. Espero que la celeritat que s'ha tingut en esborrar les altres pintades polítiques es tingui per aquestes. I si voleu que l'esborri jo, ja sabeu, feu-me una oferta.
El lloc? Bé, em sembla que les autoritats del poble ja la deuen haver vist perquè està a menys de 100 metres de l'Ajuntament.