21 de juliol del 2008

Bruce al Camp Nou (2)

Probablement em va agradar més la primera nit. El dissabte va tirar més de hits, mentre que ahir diumenge va preferir algunes peces menys conegudes. Ara, això no vol dir que no fos impressionant i fins i tot diria que el públic de les primeres files estava més entregat. Va cantar una cançó menys, però només en va repetir 10. Quan tingui un moment, si el trobo, us faig una petita crònica. Però per anar fent boca, aquí teniu algunes de cançons que va cantar:
El concert va començar amb Tenth Avenue Freeze-Out:



Aquí teniu Spirit In The Night (fragment):



Una de les poques del Born In The Usa va ser aquesta Working On The Highway (fragment):




Una de les peticions: Tougher Than The Rest:




De les peticions, la més curiosa va ser I'm Going Down. Un paio del públic duia un cartell lluminós en què la demanava. Aquí teniu la part final:



Possiblement un dels millors moments de la nit va ser la llarguíssima Mary's Place. Aquí la teniu, primer la introducció i després la cançó:





Un dels moments de baixada de tensió del concert, les dues peces de Magic maten una mica el ritme. Aquí teniu un trosset de Last To Die:



Poc abans dels bisos, l'última cançó que toca del Magic, Long Walk Home:



Pel que fa als bisos, va repetir 3 cançons: Born To Run, Bobby Jean, American Land i Twist And Shout. En canvi, diumenge va tocar Rosalita (demanada pel públic), Detroit Medley i per començar aquesta esperada Thunder Road (fragment):