12 de març del 2010

Periodisme és Blanquerna

De tant en tant, una mica d'autopromoció. Aquesta setmana a la Facultat de Comunicació Blanquerna han tingut lloc les Jornades de Comunicació. Podeu llegir les cròniques d'alguns dels actes al bloc dels meus alumnes de Periodisme: Semiperiodisme. Aquesta és la quarta edició d'aquest bloc que fan els alumnes de 2n curs de Periodisme. Cròniques, columnes, entrevistes, reportatges, etcètera, són els exercicis que els encarrego i que pengen al bloc cada quinze dies. Feu-hi una ullada i digueu-me què us sembla la feina de la Maria Aguilera, en Bern Redondo Travessa, la Laura Rodríguez, la Berta Arandes, l'Enric Cuadrada, la Carla Costa, la Paula Bonet, en Marc Calderó, la Marta Casanovas, l'Helena Novellas, la Mercè Alcaide, la Sara Canals, la Sílvia Coma i la Cristina Arilla.
Per cert, durant les Jornades Blanquerna els amics de l'APM? han rebut el premi al Millor Comunicador de l'any i ens han regalat aquest magnífic vídeo. Ah, per cert, entre els pencaires de l'APM?, i que surten al final del vídeo, hi ha una exalumna meva, l'Anna Gaya.



I parlant d'exalumna, el flamant nou fitxtatge d'en Puyal, la Marta Carreras, també va ser exalumna d'aquest seminari i autora de diferents entrades de Semioeriodisme. La Marta és una de les protagonistes d'aquest vídeo del Departament de Periodisme de la nostra Facultat, Periodisme és Blanquerna:



1 comentari:

Marta M.Q. ha dit...

Ostres quina gràcia! La Pilar d'Expansión, vaig estar un any treballant amb ella (quan feia pràctiques). Déu ni do quin espai Blanquerna va sortir per la tv...