19 de març del 2010

Anar ben coppulat

Molta gent s'ha escandalitzat per les paraules de Miguel Ángel Martín. Escandalitzats perquè un dels molts càrrecs públics del PSC que viuen dels nostres impostos hagi estat tan insensat. Aquest senyor és aquell qui va dir des del Facebook que la directora de TV3 anava “mal follada” perquè havia sotmès al seu cap a un interrogatori. No entraré a qualificar, valorar, jutjar, criticar i menysprear les paraules d’aquest dirigent socialista, perquè ja s’ha fet sobradament i coincideixo amb tot allò que s’ha dit. Però sí que voldria comentar l’interrogatori a què va ser sotmès el senyor Martín dimecres passat a Catalunya Ràdio.
El programa “El Secret”, presentat per Sílvia Cóppulo, va començar el programa del dimecres 17 entrevistant en directe aquest individu. La senyora Cóppulo va sotmetre a Martín a un tercer grau. I no només això, sinó que pràcticament ni el va deixar parlar. Gairebé a cada resposta de l’entrevistat l’entrevistadora es mostrava sonorament (perquè no li vèiem la cara, però sí que li sentíem la veu) indignada. A més, tot sovint el tallava i no li deixava acabar les seves explicacions. Unes explicacions, tot sigui dit, molt poc argumentades. I no només això, sinó que la periodista es va dedicar a qualificar, valorar, jutjar, criticar i menysprear no només allò que Martín havia dit pel Facebook sinó també a les respostes que li estava donant en directe. Al final de l’entrevista el va acomiadar sense que l’entrevistat ho pogués fer.
El senyor Martín no sé si va ben o mal follat, però ara podrà presumir d’anar ben coppulat.
Escolteu l'entrevista

1 comentari:

Xavier ha dit...

Amic Enric.

No sé si el teu "gest" és una conya surrealista o no, però no estic massa d'acord amb el que hi dius.
No sempre m'agrada la Coppulo, però crec que en aquesta entrevista (que he sentit gràcies al teu comentari) va estar molt bé i va posar en evidència la talla d'aquest imbecil de Miguel Angel Martín, en un to dur però el que es mereix un personatge que després de cagar-la fins el fons, acava dient que la culpa de tot és del missatger (el "perill de les xarxes socials") o del canal (la repercussió) no pas del seu missatge (la malfollada), privat o públic, però seu d'un asenyor que té la seva vida privada pagada pel nostre diner públic.