6 de desembre del 2007

La mala educació de S. Llibre

S'ha comentat molt les males relacions entre els actuals presidents de Barça i Espanyol. La veritat és que la imatge ignorant-se a la llotja del Lluís Companys va ser patètica. Ja s'ho faran. Però si no se saben comportar com a persones adultes després que no esperin que les seves aficions es comportin correctament. Si el que volen és mostrar-se com uns presidents enemistats, després que no es queixin si dos grups d'aficionats de cada equip acaben a hòsties al mig del carrer.
Ara, el que no s'ha comentat gens és la mala educació del president de l'Espanyol fumant a la llotja. Si no vaig equivocat, la llei antitabac no permet fumar en un recinte esportiu tancat. Per tant, suposo que el senyor Dani pot fer també el que li plagui a la llotja de l'Estadi Olímpic. Malgrat això, és de molt mala educació i donar molt mal exemple fumar-hi sabent que estàs envoltat d'altre gent a qui pots molestar i que t'està veient moltíssima gent per televisió. Ja sé que no es pot comparar, però si el senyor Sanchez Llibre encén cigarretes a l'estadi que tampoc s'escandalitzi si algú hi encén una bangala.

1 comentari:

Manel Haro ha dit...

És curiós, però quan vaig veure al Sánchez Llibre fumant vaig pensar exactament el mateix: quin maleducat posar-se a fumar... Però és que hi ha molts, moltíssims, fumadors maleducats. Com quan estàs assegut al banc d'un parc menjant un bocata i ve un idiota amb una cigarreta i es posa al mateix banc. Grrr!!!

O quan estàs llegint un llibre al mateix banc i ve una tia parlant -cridant- pel telèfon móbil: "jo, tía, qué fuerte, ¿sabes qué me dijo ayer el Sebas?".

Educació!!!!