9 de juny del 2009

Tocats de l'ala

Aquest matí LaVanguardia.es ens explica que ja s'han trobat les primeres restes de l'avió d'Air France accidentat i que ja s'han recuperat 8 cadàvers. També ens diuen que els pilots de la companyia es neguen a volar fins que no s'hagin revisat els A330 i A340. Bé, la informació ja la sabeu pequè és d'aquelles notícies que quan la sentim a la ràdio o la veiem a la tele ens hi aturem perquè els accidents d'avió ens provoquen morbo i ganes de calcular les possibilitats que tenim d'estevellar-nos la propera vegada que volem. Ara, el que no sé si ho havíem vist abans és que una notícia que parli d'un accident d'Air France estigui acompanyat d'un anunci d'un dels principals competidors de la companyia francesa: Lufhtansa. Mireu la foto:

1 comentari:

Oriol Esteve ha dit...

Brutal! Hauries de veure la novetat respecte l'Airbus: una televisió Boliviana anomenada P.A.T. ha difòs dues fotografies dient que van ser fetes per un passatger de l'Airbus durant l'accident, però han comès un petit error... Les fotografies són fotogrames del capítol pilot de Lost... No sé amb quin rigor periodístic han decidit emetre la notícia, però és espectacular.

Aquí et deixo el link del vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=CluGnhK998A&eurl=http%3A%2F%2Fkollonades%2Eblogspot%2Ecom%2F2009%2F06%2Funa%2Dtelevisio%2Dboliviana%2Dcola%2Dimatges%2Dde%2Ehtml&feature=player_embedded

Salut!

Oriol