6 de març del 2007

Qui té por?


La setmana que ve, dimarts, dimecres i dijous (13, 14 i 15 de març), la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull organitza les tretzenes Jornades de Comunicació Blanquerna. Tres dies de reflexió entorn dels tres àmbits de la comunicació: periodisme, comunicació audiovisual i publicitat i relacions públiques. Prop de 20 actes que aquest any giren entorn de com es tracta la por en els mitjans de comunicació.
Alguns dels noms que passaran per les jornades són:

Pilar Cugat, directora del programa 3XL.NET (Televisió de Catalunya), Siscu Molina, director general creatiu de Tiempo/BBDO, Joaquim Roglán, periodista, Rafael Nadal, director El Periódico de Catalunya, Jordi Busquets, director El Punt, Vicent Sanchís, director Avui, Michel Maffesoli, sociòleg, professor de la Sorbonne de París, autor del llibre “La part del diable”, Àngel Sala, director del Festival Internacional de Cinema de Catalunya- Sitges, Lidia Tovar, responsable de sensibilització de Moviment per la Pau, Víctor Valdés, porter del F. C. Barcelona, Natxo Tarrés, músic, membre del grup Gossos, Pere Arquillué, actor, Verònica Pardo, cap de premsa del Servei Català de Trànsit, Sandra Balsells, fotoperiodista, Andreu Martín, escriptor de novel·la negra i guionista, Marcos Ordóñez, novel·lista i crític teatral, Màrius Serra, novel·lista i enigmista, José Antonio Marina, filòsof i pedagog, autor del llibre “Anatomía del medio: un tratado sobre la valentía”, Antoni José Navarro, crític de cinema, revista Dirigido, José Maria Latorre, crític de cinema i escriptor, Nil Bohigas, aventurer, Sebastián Palomo Danko, torero, Pep Font, psicòleg de l’esport, Joan Tharrats, guionista, Albert Monteys, director de la revista El Jueves, Bruno Oro,actor de Polònia, Minoria Absoluta, Josep Maria Carbonell, president del CAC, Ildefonso García-Serena, degà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya, Josep Martí i Gómez, periodista, Joan M. Oleaque, periodista, Oksana Chelysheva, periodista, directora de l’Agència d’Informació Russo-Txetxena i sots-directora de la Societat per a l’Amistat Russo-txetxena, Marina Litvinovich, periodista, autora de la pàgina web “La veritat sobre Beslan”, Agustí de Uribe, president d’Uribe y Asociados, Jaume Guamis, cap del Departament d’Emergències de la Generalitat, Martí Gironell, periodista i autor del llibre "La ciutat dels somriures".
A més d'un acte d'homenatge a Carles Sentís, "un periodista entre dos segles" i el lliurament al Premi Millor Comunicador de l'Any.

Pots consultar el programa sencer aquí. L'entrada és gratuïta i hi esteu tots convidats.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em semblen unes jornades molt interesants, però mi sobre l'homanatge a Carles Sentis, un periodiste entre dos règims...